شنبه ۲۳ فروردین ۰۴
۴۲ بازديد

اگر نگاهي به رشد جمعيت و محبوبيت در شبكه هاي اجتماعي بياندازيم خواهيم ديد كه اينستاگرام از دسته شبكه هايي است كه محبوبيت فراواني در ميان جوانان و مخاطبان كم سن و سال شبكه هاي اجتماعي دارد.


اگر عضو اين شبكه هستيد و تاكنون فعاليتي نداشته ايد و يا تازه قصد عضويت در اين شبكه مجازي را داريد نظر شما را به نكات كاربرديي راجع به تعامل بهتر با اين شبكه جلب مي كنم:

  1. براي شروع اگر تازه به عضويت اين شبكه در آمده ايد، توجه داشته باشيد قبل از اينكه شروع به ادد كردن دوستانتان و يا افراد مختلف كنيد حداقل در پروفايلتان ۱۲ تصوير قرار داشته باشد. اكثر كابران اينستاگرام در صورتي كه شما را يك فرد حقيقي ببينند صفحه شما را فالو خواهند كرد.
  2. نحوه تعامل و كار كردن با اينستاگرام با تمامي شبكه هاي مجازي متفاوت است، شما تفاوت هاي زيادي ميان اين شبكه با شبكه هايي چون Facebook و twitter خواهيد يافت، اما بدانيد اين شبكه هم دلچسبي هاي خودش را دارد و با كمي صبر و مشاهده فعاليت هاي ديگران خواهد دريافت كه چگونه و به چه سبكي با اين شبكه كار كنيد و از آن لذت ببريد.
  3. حساب اينستاگرام گالري شماست، سعي كنيد زياد صفحه خودتان را شلوغ نكنيد. از تصاوير جملات قصار كه معمولا افراد از صفحات مختلف كپي مي كنند و در صفحه خودشان منتشر مي كنند كمتر استفاده كنيد و سعي كنيد تصاويري كه در صفحه شماست در هيچ كجاي ديگر قابل مشاهده نباشد يا به قولي عكس هايي باشد كه خودتان با دوربين ثبت كرده ايد.
  4. اگر در اينستاگرام دنبال كسي مي گرديد و پيدا نمي كنيد حتما از _ يا همان Underline ميان نام و نام خانوادگي كمك بگيريد، در هشتك ها هم در ميان لغات معمولا استفاده از _ مرسوم است، مثلا #نت_نوشت
  5. اگر اكانت شما شخصي است و افراد دنبال كننده در آن همه دوستان و اطرافيانتان هستند حتما توجه داشته باشيد كه آنها علاقه اي به تبليغات كاري شما ندارند، پس زياده روي نكنيد و براي كار فعاليت تجاري يك اكانت جداگانه تدارك ببينيد.
  6. در اكانت هاي شخصي خود اگر از محافل خصوصي يا مهماني ها با جمع عكسي در اينستاگرام مي گذاريد توجه كنيد كه امنيت پروفايل شما در اختيار شماست و در صورتي كه آن را به صورت Private تنظيم كنيد خيال آسوده تري راجع به سوء استفاده هاي احتمالي خواهيد داشت.
  7.   حتما در قسمت bio در صفحه پروفايل راجه مشخصات خودتان بنويسيد، آدرس ايميل و يا وبسايت يا پروفايل شما در شبكه هاي ديگر مي تواند بهترين راه براي ارتباط بر قرار كردن باشد. تنها جايي كه كاربران مي توانند به بيرون از اينستاگرام لينك بدهند همين بيوگرافي است پس حداكثر استفاده را بكنيد. مثلا مي توانيد در اين بخش به كاربران استفاده از از هشتگ اختصاصي (مثلا در نت نوشت هشتك ما #netnevesht است) را توصيه كنيد.
  8.   سعي كنيد هميشه از يك نوع طيف و يا فيلتر در تصاوير هاي استفاده كنيد، اين كار صفحه شما را يكدست تر، دلچسب تر و قابل تحمل تر خواهد كرد. با انتخاب يك تم براي تصاوير براي خودتان يك برند راه بياندازيد.
  9.  هميشه سعي كنيد در هنگام عكاسي از نور طبيعي استفاده كنيد، نور طبيعي در عكاسي بينهايت تاثير دارد تا حدي كه شايد خودتان هم باورتان نشود كه عكاسهايي با اين كيفيت و زيبايي بتوانيد بگيريد. اگر به رستوران مي رويد و يا در محيط هاي بسته قصد عكاسي داريد توجه كنيد كنار پنجره نشستن بهترين گزينه است.
  10. روزانه ۱ الي ۳ پست كافي است، هم مي توانيد با مخاطبانتان به صورت مداوم ارتباط داشته باشيد و هم دفتر خاطرات زيبايي آنلاين ايجاد خواهيد كرد !
  11. وقتي كسي براي شما ديدگاهي مي گذارد با احساس مسئوليت پاسخگو باشيد، همين كار باعث مي شود بازخورد هاي خوبي پيش رو داشته باشيد و بتوانيد با مرور زمان تعداد فالوئر فعال بيشتري داشته باشيد. به صفحه دوستان و افرادي كه براي شما ديدگاه مي گذارند برويد و براي آنها ديدگاه بگذاريد (لازم به توضيح مي دانم كه براي جواب دادن به كامنت ها براي اينكه افراد اطلاع پيدا كنند و بخوانند حتما با @ قبل از نام آنها را با خبر كنيد، به اين كار منشن كردن مي گويند ! مثلا خطاب به نت نوشت در ديدگاه بنويسيد @netnevesht)
  12. وقتي عكس فرد يا شخصي را در پروفايل خودتان مي گذاريد حتما سعي كنيد خود فرد را تگ كنيد تا افراد بتوانند راحتتر به مرجع و يا ديگران دسترسي پيدا كنند. براي Tag كردن در هنگام ارسال تصوير در صفحه آخر دنبال گزينه Tag People بگرديد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.